Kelder leegpompen Leiden?

Kelder leegpompen in Leiden?

Wie meteen wil geholpen worden bij het laten leegpompen van de kelder, schakelt onze riooldienst in die 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar is. Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van allerlei rioolwerkzaamheden en pompen bovendien kelderruimtes leeg wanneer deze zijn ondergelopen als gevolg van een overstroming. Deze diensten zijn nauw met elkaar verbonden, aangezien een verstopte riolering veelal de oorzaak is van de wateroverlast.
Kelder leegpompen Leiden

De oorzaak van de wateroverlast

De natuur is veelal de boosdoener van de wateroverlast in uw kelder. Een hevige storm of regenbui kan er toe leiden dat het water niet meer voldoende afgevoerd kan worden via het riool. Echter kan het ook voorkomen dat het beschadigde rioolleiding het water laat lekken naar uw kelder. U begrijpt al dat wij eerst een analyse dienen uit te voeren zodra wij ter plaatse zijn om de exacte oorzaak te kunnen achterhalen.

Effectieve oplossing

Nadat wij de situatie geïnspecteerd hebben passen wij zo snel mogelijk een oplossing toe, waarmee uw riolering en/of kelderruimte snel weer bruikbaar is. Jaarlijks helpen wij duizenden particulieren en bedrijven in geval van nood een u bent bij ons dan ook in vertrouwde handen. Alle technieken en expertise zijn voorhanden om het werk op alle soorten locaties in Leiden uit te kunnen voeren.

De voordelen van onze spoeddienst

  • wij zijn zeer snel ter plaatse: meestal al binnen 2:00 uur
  • onze tarieven zijn betaalbaar voor zowel particulieren als bedrijven
  • wij zijn dag en nacht bereikbaar en zeven dagen per week (ook op feestdagen)
  • u ontvangt bij ons standaard een maand garantie op het geleverde werk

vandaag nog een expert laten langskomen in Leiden?

Indien u de kelder vandaag nog wilt laten leegpompen door een van onze service medewerkers dan kunt u met ons in contact komen door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer. Wij plannen dan samen met u een afspraak in om wateroverlast zo snel mogelijk te verhelpen.
Bel: 06-28791793