Kelder leegpompen Utrecht?

Kelder leegpompen Utrecht

In Utrecht komt het regelmatig voor dat kelders vollopen met water. Vooral na hevige regenval ontstaan er problemen met de riolering, waardoor het water niet meer weg kan spoelen. Wij zijn u in deze situatie graag tot dienst om uw kelder watervrij te maken.

Kelder leegpompen Utrecht

In no-time uw kelder in Utrecht watervrij door het gebruik van krachtige waterpompen

Wij pompen jaarlijks duizenden kelders leeg en weten dan ook precies wat nodig is om uw kelder zo snel mogelijk watervrij te maken. Op deze manier voorkomt u dat uw bezittingen (verder) beschadigd raken door het water. U kunt door ons de kelder laten leegpompen vanaf €135(ex.btw).

Het gemak van ons inschakelen:

  • Uw kelder is dezelfde dag weer bruikbaar.
  • Wij zijn zeer snel bij u ter plaatse.
  • U betaalt pas als het water is weggepompt uit uw kelder.
  • Wij rekenen geen voorrijkosten.

Een begrip in de regio Utrecht

Al jarenlang helpen wij particulieren en bedrijven in Utrecht en omgeving. Wij zijn een vertrouwd adres voor iedereen die te maken krijgt met een volgelopen kelder en zo snel mogelijk een zoeken voor dit probleem.

Vandaag nog uw volgelopen kelder in Utrecht laten ontstoppen door een gespecialiseerd bedrijf?

Een volgelopen kelder vraagt om een adequate aanpak. Onze specialisten weten als geen ander dat wateroverlast zo snel mogelijk opgelost dient te worden om gevolgschade beperkt te houden.

Via het onderstaande telefoonnummer heeft u de mogelijkheid om direct een afspraak met ons in te plannen op een tijdstip dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793